Praktisk webbrådgivning

projektledning, projektledarstöd, leverantörskontakter

Varför behövs WERNOR?


Hej!

Vi på WERNOR [vä:rnårr] har arbetat med webbprojektledning och internetmarknadsföring i över åtta år. Under den tiden har vi insett att de flesta företags internetsatsningar skulle fungera så mycket bättre om de kunde få goda råd från en kunnig och oberoende källa eller låna in kvalificerad personal de gånger det är dags att utveckla internetstrategin eller bygga ny webbplats.


Med WERNORs verksamhet vill vi tillgodose två specifika behov som då och då uppstår i de flesta företag.


Behov nummer ett - en kunnig och erfaren webbprojektledare:

Nästan alla företag behöver då och då kompetensen hos en webbprojektledare. Det är en sådan speciell roll att den sällan behövs på heltid i företaget - men när man ska bygga ny webbplats eller lägga till en ny webbtjänst så är det så oerhört viktigt att företagets projektledare verkligen kan webb.

Många kostsamma webbprojekt som inte blivit varken vad kund eller leverantör hade tänkt sig skulle ha undvikits om beställaren haft rätt kompetens på “sin sida”.


Behov nummer två - rådgivning kring specialisttjänster:

Organisationen kring arbetet med ett företags webbplats består ofta av en projektledare från marknadsavdelningen som sköter webbplatsen parallellt med sina andra uppgifter. Den personen har inga möjligheter hålla sig uppdaterad på allt som händer inom området för webbutveckling och internetmarknadsföring. Så man tar in en specialist - helt smart och riktigt gjort.

Men plötsligt står man inför tiotalet olika experter (sökmotoroptimeringsspecialister, webbstrateger, mediasäljare, usability-experter, webbyråer och reklambyråer) som alla menar att just deras tjänster är nödvändiga för att företagets webbplats ska bli lyckad.

Man inser att tjänsterna de erbjuder är viktiga och man förstår att förslagen från de olika specialisterna är vettiga, men av allt man kan välja att satsa på är det svårt att avgöra vad som är rätt för företaget och den budget man har just nu.

I det här läget behöver man ta lite hjälp och få råd av en kunnig och oberoende part som står på företagets "sida” och ser till de behov och resurser som finns.

---------------------------
Titta gärna igenom den här webbplatsen så ser du vad WERNOR kan vara bra för. Har du inte tid att läsa andras sajter? Jobbar hellre med din egen? Mycket bra val. Ring eller maila så koncentrerar vi oss på din webbplats direkt!

Oss når du på wernor[a]wernor.se eller här: 070-665 55 06.


Hör av dig!

Läs mer

WERNOR i omvärlden
Då och då syns WERNOR utanför kontoret och i andra sammanhang än...
Läs mer >>
Varför behövs WERNOR?
Hej! Vi på WERNOR [vä:rnårr] har arbetat med webbprojektledning och ... Läs mer >>
Behöver du hjälp med marknadsföring?
Läs om hur vi kan hjälpa till med ditt företags marknadsföring.
Marknad >>

WERNOR Kommunikation | Stockholm | 070-665 55 06 | info[a]wernor.se