Praktisk webbrådgivning

projektledning, projektledarstöd, leverantörskontakter

Webbstrategier

Ni har bestämt er för att satsa på internet men det är ännu oklart hur det ska gå till och var ni ska börja. Låt då oss hjälpa er med att ta fram strategier för hur företaget ska använda internet och arbeta med webbplatsen.


Tveksam till att ta in en strategikonsult?

Det behöver du inte vara när det gäller oss. Vi är snarare taktiker och vi jobbar väldigt praktiskt. Vi kommer inte gå in och ta över verksamheten och köra tidskrävande workshops med hela förtaget. Det har gjorts förut och det blir bara långtråkigt och dyrt och slutar med ett 100-sidigt strategidokument som ingen någonsin läser. Istället utgår vi ifrån det ni redan har. Det går snabbare och så blir det rätt från början.


Den bästa lösningen har ni redan

Er verksamhet och era affärsmål är den bästa lösningen. De finns redan på plats och det är dem vi knyter an till och gör om till aktiviteter som fungerar på internet. Vi ser till att ni får en ”webbmodell" som hänger samman med företagets affärsmodell. Det är faktiskt bara det ni behöver hjälp med.

Vill ni kan vi komma tillbaka och följa upp och revidera en eller ett par gånger om året, precis som ni gör med all annan verksamhetsplanering. Mycket smartare för det kostar mindre och ger snabbare resultat.


Hör av dig om du vill prata webbstrategier!
webbstrategier[a]wernor.se


Läs mer

WERNOR i omvärlden
Då och då syns WERNOR utanför kontoret och i andra sammanhang än...
Läs mer >>
Varför behövs WERNOR?
Hej! Vi på WERNOR [vä:rnårr] har arbetat med webbprojektledning och ... Läs mer >>
Behöver du hjälp med marknadsföring?
Läs om hur vi kan hjälpa till med ditt företags marknadsföring.
Marknad >>

WERNOR Kommunikation | Stockholm | 070-665 55 06 | info[a]wernor.se