Praktisk webbrådgivning

projektledning, projektledarstöd, leverantörskontakter

Behöver du en webbprojektledare?

Vi har initierat, drivit och utvärderat hundratals webbprojekt. Behövs det en erfaren och skicklig projektledare till ditt webbprojekt - hör av dig!


Få råd om vad du kan göra på internet?

Det är en hel del att tänka på när man ska ta fram en ny webbsida eller organisera en internetsatsning. Vilka produkter är bäst? Vilka leverantörer kan man lita på? Vad är det rimligt att det får kosta?
Fråga oss om råd så undviker du dyra misstag och kan känna dig säker på att du får de produkter och tjänster du verkligen behöver. Vi har lång erfarenhet av de här frågorna och är helt oberoende av marknadens alla leverantörer.


Du kan få hur mycket eller lite hjälp du vill.

Vi kan hjälpa dig att dra igång din webbsatsning och leda hela projektet från början till slut eller bara komma in som en extraresurs. Vi kan vara ett stöd för företagets projektledare och till exempel hjälpa till med upphandling av produkter och tjänster. Eller så kan vi bara hälsa på lite då och då för att bolla idéer, prata om nya möjligheter med internet och kanske varna för skumma trender.


Vår relation är helt upp till dig. Vill du bara ha oss ”i bakfickan” för att kunna ringa upp och ställa korta webbfrågor närhelst du undrar över något, så fungerar det med!


Maila gärna till oss så får du mer info!
merinfotack[a]wernor.se

Läs mer

WERNOR i omvärlden
Då och då syns WERNOR utanför kontoret och i andra sammanhang än...
Läs mer >>
Varför behövs WERNOR?
Hej! Vi på WERNOR [vä:rnårr] har arbetat med webbprojektledning och ... Läs mer >>
Behöver du hjälp med marknadsföring?
Läs om hur vi kan hjälpa till med ditt företags marknadsföring.
Marknad >>

WERNOR Kommunikation | Stockholm | 070-665 55 06 | info[a]wernor.se