Praktisk webbrådgivning

projektledning, projektledarstöd, leverantörskontakter

Sökmotoroptimering

De allra flesta webbplatser hittas av besökare via sökmotorerna, till exempel Google, Yahoo eller MSN. När du sökmotoroptimerar din webbplats gör du det lättare för den som söker efter de produkter eller tjänster du erbjuder att hitta till just din sajt.

Låt säga ett en person är intresserad av att gå en kurs i projektledning. Då är chansen ganska stor att hon öppnar Google och skriver in sökorden, ”kurser”, ”utbildning” och ”projektledning”.

Hon kommer då att få upp hundratals sidor med ca: en halv miljon träffar. De kommer hon aldrig att orka gå igenom såklart. Troligtvis nöjer hon sig med att kontakta några av företagen hon hittar på de tre första sidorna.

De företag som ligger på de tre första sidorna i sökresultaten har sökmotoroptimerade webbplatser.

Så långt är det ganska enkelt att förstå varför det är viktigt att ta hänsyn till hur företagets webbsida placeras i sökresultaten. Det blir lite klurigare när man ska ta reda på exakt vad det är man måste ta hänsyn till och vad det är som måste göras rent praktiskt.

Det finns hur mycket information som helst på nätet om sökmotorer och sökmotoroptimering. Vårt tips är: Lägg inte ner något av din tid på att läsa in dig på det. Det är för mycket information och dessutom förändras förutsättningar och villkor hela tiden.


Vi säljer inte sökmotoroptimeringstjänster

Låt oss ta en snabb titt på din webbplats. Vi säljer inte sökmotoroptimeringstjänster så vi kommer bara att tala om precis vad du behöver. Eller om du inte behöver något. Det kanske är något litet du kan styra upp på egen hand eller så letar vi upp den bästa specialisten som bäst passar dig och din plånbok.


Hör av dig!

Till kontoret: info[a]wernor.se

Ringa: 070-665 55 06

Läs mer

WERNOR i omvärlden
Då och då syns WERNOR utanför kontoret och i andra sammanhang än...
Läs mer >>
Varför behövs WERNOR?
Hej! Vi på WERNOR [vä:rnårr] har arbetat med webbprojektledning och ... Läs mer >>
Behöver du hjälp med marknadsföring?
Läs om hur vi kan hjälpa till med ditt företags marknadsföring.
Marknad >>

WERNOR Kommunikation | Stockholm | 070-665 55 06 | info[a]wernor.se