Praktisk webbrådgivning

projektledning, projektledarstöd, leverantörskontakter

Råd om webben

Många som får i uppdrag ta tag i sitt företags internetsatsning eller att utveckla en webbplats är tvungna att göra det helt på egen hand. Visst kan det ingå en massa folk i projektgruppen men det är du ensam som förväntas göra de rätta valen och ta fram de bästa lösningarna.


Råd under arbetets gång i ett webbprojekt

Plötsligt känns allt stort, dyrt och komplext. Det är många inblandade, det är oklart vad som beställts, det är oklart vad som kommer levereras. Vad menar teknikern med att vi inte planerat för 'fail over' och 'lastbalanserare'? Varför ser designen på den nya webben inte ut som på pappersskisserna? Hur var det nu med PUL på internet? Offerten från företaget som ska sökmotoroptimera är skyhög ... eller är det ett normalt pris?

Sitt inte själv med allt det där! Ta in en schysst kollega som du kan prata webb med. Vi har själva varit i den situationen. Allt du behöver är bara några råd på vägen.


När webbplatsen är färdig

Företagets webbplats ligger ute, men det kanske inte är beslutat hur den ska uppdateras och utvecklas. Vi hjälper till med utveckling av arbetssätt, roller och processer. Det finns massor av goda exempel på hur andra företag löst styrning och koordinering av arbetet med webben. Låt oss titta på er organisation och ge några förslag.


Hör av dig om du vill ha mer info!
merinfotack[a]wernor.se eller ring: 070-665 55 06

Läs mer

WERNOR i omvärlden
Då och då syns WERNOR utanför kontoret och i andra sammanhang än...
Läs mer >>
Varför behövs WERNOR?
Hej! Vi på WERNOR [vä:rnårr] har arbetat med webbprojektledning och ... Läs mer >>
Behöver du hjälp med marknadsföring?
Läs om hur vi kan hjälpa till med ditt företags marknadsföring.
Marknad >>

WERNOR Kommunikation | Stockholm | 070-665 55 06 | info[a]wernor.se